Waarom zijn wij anders?

 9,95

Meer dan 200.000 verkocht!

Paperback: 148 pagina’s

Uitgever: Ethnos (mei 2012)

Taal: Nederlands

ISBN: 9789081860406

Afmetingen: 19,0 x 12,0 x 0,9 cm

Gewicht: 140 gr

Oorspronkelijke titel: Foreign To Familiar 

105 op voorraad

Product Description

INKIJKTEKST – klik hier!

Sarah Lanier (auteur)

Praktische inzichten om warm- en koud-klimaat culturen te begrijpen

Waarom zijn wij anders? is een toegankelijk en vlot geschreven boekje over cultuurverschillen. Zonder zware theorie, maar vol praktische ervaringen en bruikbare tips. Met duidelijke en leerzame voorbeelden waar iedereen zich in zal herkennen.

Iedere Nederlander heeft met cultuurverschillen te maken. In de wijk, in de winkel, op het schoolplein, of bij de sportclub. Op het werk, op vakantie of tijdens de zakenreis. En natuurlijk op het nieuws, op tv of in de krant.

Waarom zijn wij anders? valt op door de openheid en de positieve toon over verschillende culturen en cultuurverschillen. Schrijfster Sarah Lanier verdeelt de wereld in tweeën: koud-klimaat culturen en warm-klimaat culturen. Vervolgens beschrijft zij hoe in het algemeen deze twee culturen omgaan met communicatie, relaties, taken, privacy,  gastvrijheid, tijd, planning en meer.

Met een beetje begrip kunnen heel wat irritaties en conflicten tussen mensen uit verschillende culturen worden voorkomen. Waarom zijn wij anders? heeft daarbij al vele tienduizenden mensen geholpen!

Extra informatie

Gewicht 0.140 kg
Afmetingen 19.0 × 12.0 × 0.9 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Waarom zijn wij anders?”