Sale!

Vrede in het veld

 12,95  9,95

Recent verschenen!

Gebonden: 36 pagina’s

Uitgever: Arrowz

Taal: Nederlands

ISBN: 9789490489106

Afmetingen: 25,0 x 24,5 x 0,8 cm

Gewicht: 398 gr 

Reeks: Dierentuin Alledag

Oorspronkelijke titel: Field of Peace

Bijzonderheden: Met stofomslagposter!

294 op voorraad (kan nabesteld worden)

Product Description

INKIJKTEKST – klik hier!

Joyce Meyer (auteur), Mary Sullivan (illustrator)

Coach Patrick slaat een arm om Mark heen. ‘Als je de juiste keuzes maakt, keuzes waar God blij van wordt, voel je je rustig en vredig van binnen. Voel jij vrede in je hart nu je Gerrit hebt achtergelaten?’

De wedstrijd om het honkbalkampioenschap van Dierentuin Alledag is in volle gang! Maar de Wilds staan achter. Sterspeler Mark Giraffe is er met zijn gedachten niet bij. Hij moet steeds denken aan wat hij heeft gedaan met Gerrit. Hij moet het weer goed maken met zijn vriend. Want vrede in je hart en vrede met God is het belangrijkste wat er is. Zal het Mark allemaal op tijd lukken en gaat zijn team de wedstrijd toch nog winnen?

Joyce Meyer is wereldwijd bekend vanwege haar praktijkgerichte Bijbelonderwijs. Dit onderwijs is nu ook toegankelijk voor de allerjongsten dankzij haar prentenboekenreeks Dierentuin Alledag. Aan de hand van verhalen vol humor leren kinderen allerlei belangrijke lessen over God en hoe Hij in hun leven werkt. De boeiende verhaallijn en mooie vormgeving maken deze prentenboeken al snel tot de favoriete voorleesboeken van veel kinderen.

Extra informatie

Gewicht 0.398 kg
Afmetingen 25.0 × 24.5 × 0.8 cm