Van de droom naar de troon

 14,95

Nieuwe titel bij Arrowz! Verschenen 3 november 2017.

Paperback:  200 pagina’s

Uitgever: Arrowz

Taal: Nederlands

ISBN: 9789490489427

Afmetingen: 21,5 x 14,0 x 1,1 cm

Gewicht:  227 gr

282 op voorraad (kan nabesteld worden)

Product Description

INKIJKTEKST – klik hier!

Arno van der Knaap (auteur)

Overwin je dromendoders

 

Jij bent God’s original design!  

Ieder mens heeft een door God gegeven droom – ook jij! Misschien is het geen scherpomlijnd, helder plan; meer een dagdroom die terug blijft komen. Zo’n idee dat onhaalbaar lijkt, maar dat je niet naast je neer kunt leggen omdat je echt iets voor anderen wilt betekenen.

Die droom over een betere wereld en jouw rol daarin komt niet van jezelf. God heeft je gemaakt met een passie die diep in je DNA verankerd ligt. Jouw passie is een onmisbaar puzzelstukje in zijn plan met deze wereld. Want jij bent God’s original design, je bent geschapen met een uniek ontwerp voor een unieke bestemming.

Diep vanbinnen weet je dat, en de vraag hoe je daar komt, houdt je bewust of onbewust bezig. Het gaat ook niet vanzelf: er zijn dromendoders die je willen tegenhouden. Van de droom naar de troon laat zien hoe je jouw dromendoders overwint, zodat jij je bestemming bereikt en een grote zegen voor anderen wordt.

ARNO VAN DER KNAAP is samen met zijn vrouw Vanessa oprichter en voorganger van GODcentre te Leiden, een groeiende, dynamische gemeente die veel jonge mensen weet te bereiken. Hij is een veelgevraagd spreker voor kerken en conferenties in binnen- en buitenland en is initiatiefnemer van grote campagnes in Congo. Arno en Vanessa zijn de gelukkige ouders van Joëlla, Alisha, Tirsa en Jemuel en wonen in de regio Leiden.

Extra informatie

Gewicht 0.227 kg
Afmetingen 21.5 × 14.0 × 1.1 cm