Strijd in je denken voor kinderen

 12,95

Paperback: 176 pagina’s

Uitgever: Arrowz (2013)

Taal: Nederlands

ISBN: 9789490489083

Afmetingen: 20,3 x 13,5 x 1,4 cm 

Gewicht: 224 gr 

Oorspronkelijke titel: Battlefield of the Mind for Kids

276 op voorraad (kan nabesteld worden)

Product Description

INKIJKTEKST – klik hier!

Joyce Meyer (auteur), Mary Moore (auteur)

Win de strijd in je denken!

Wist je dat er in je denken een strijd is tussen goed en kwaad? Goede en slechte gedachten strijden om de baas te zijn over hoe jij je voelt, wat je zegt en wat je doet. Als goede gedachten winnen, ervaar je de zegen van God, maar als slechte gedachten winnen – problemen! Maar wist je ook dat jij de goede gedachten kunt laten winnen, als jij de juiste keuzes maakt?

Strijd in je denken voor kinderen geeft een eerlijke kijk op wat kinderen als jij elke dag tegenkomen – thuis, op school, bij het spelen en aan tafel. Door veel verhalen en leuke vragen die je aan het denken zetten, ontdek je voor jezelf wat goed en wat fout is. En het helpt je om moeilijke dingen zoals bezorgdheid, boosheid, verwarring en angst te overwinnen.

Je kunt er niet omheen dat het leven in deze wereld soms ingewikkeld is, maar Strijd in je denken voor kinderen wijst je de weg. Dus duik erin en ontdek hoe jij de strijd in je denken wint!

Joyce Meyer is wereldwijd bekend vanwege haar praktijkgerichte Bijbelonderwijs en vele internationale bestsellers zoals Strijd in je denken, de editie voor volwassenen. De hoge oplage van meer dan drie miljoen laat zien dat dit voor veel volwassen een belangrijk thema is. Maar ook kinderen worstelen met verkeerde gedachten en moeilijke keuzes. Daarom is er nu Strijd in je denken voor kinderen, want ook zij moeten de strijd in hun denken winnen!

Extra informatie

Gewicht 0.224 kg
Afmetingen 20.3 × 13.5 × 1.4 cm