Overwin je schaduwzijde

 17,95

Verschijningsdatum: 20 maart 2017

Portovrij tot aanvang Au!-thentiek Leiderschap Conferentie op 9-10 maart a.s. Kortingscode: OVERWIN (voer in bij Apply Coupon).

Leveringen aan België portovrij vanaf €29,90 (i.v.m. onze hogere verzendkosten). Mag in combinatie met andere titel. Mail bestelling naar info@arrowz.org met naam, adres en telefoonnummer.

Paperback:  288 pagina’s

Uitgever: Arrowz, Haarlem

Taal: Nederlands

ISBN: 9789490489380

Afmetingen: 21,5 x 13,8 x 1,5 cm

Gewicht:  ca. 340 gr

Oorspronkelijke titel: Overcoming the Dark Side of Leadership

278 op voorraad (kan nabesteld worden)

Product Description

INKIJKTEKST – klik hier!

Sam Rima (auteur), Gary McIntosh (auteur), Daniël Renger (voorwoord), Hans Tims (voorwoord), Hans Maat (voorwoord)

Voorkom moreel falen als leider door gezonde zelfreflectie

Voorkomen is beter dan genezen

Leiderschap is een riskante onderneming. Je kunt jaren bezig zijn met het opbouwen van je gemeente of bedrijf en dan plotseling, door een morele misstap, alles kwijtraken. Iedere leider heeft een schaduwzijde in zich, die soms pas zichtbaar wordt als er al veel schade is aangericht. De grote vraag is: hoe voorkom je zoiets?

Overwin je schaduwzijde is een goed startpunt. Het werkt als een geestelijke APK, waarmee je je eigen verborgen motieven, doelen en gedragsmechanismen kunt blootleggen. Goede leiders doen dat. Zo voorkomen ze dat ze een gevaar voor anderen worden en hun persoonlijke missie op het spel zetten. Met dit boek organiseer je je eigen kritische reflectie, zodat je niet bang hoeft te zijn dat je onaangenaam door jezelf verrast wordt. Ga ermee aan de slag en overwin je schaduwzijde!

SAM RIMA is senior voorganger van North Seattle Church in Seattle (Washington). Hij schreef Overwin je schaduwzijde vanuit zijn passie om leiders te helpen emotioneel gezond te worden. Sinds het boek in 1997 verscheen, zijn er wereldwijd al meer dan honderdduizend exemplaren verkocht en hebben vrijwel alle theologische opleidingen in de Verenigde Staten het opgenomen in hun curriculum. Sam is getrouwd met Sue. Ze wonen in Seattle en zijn de gelukkige (groot)ouders van vier kinderen en vier kleinkinderen.

GARY MCINTOSH leidt het Church Growth Network en is hoogleraar praktische theologie en leiderschap aan de Talbot School of Theology. Hij was de promotor van Sam Rima, wiens promotieonderzoek de basis vormde voor Overwin je schaduwzijde. Gary is getrouwd met Carol en woont in Temecula (Californië). Ze hebben twee kinderen en zes kleinkinderen.

Initiatief en totstandkoming

Deze uitgave is tot stand gekomen in samenwerking met de Verenigde Pinkster- en Evangeliegemeenten (initiatiefnemer), Friends for Ministries in Fellowship en het Evangelisch Werkverband binnen de Protestantse Kerk in Nederland.

Extra informatie

Gewicht 0.340 kg
Afmetingen 21.5 × 13.8 × 1.5 cm