Opname of aanname?

 19,95

Nieuwe bij Arrowz! Verschijnt 27 oktober 2017

Paperback:  336 pagina’s

Uitgever: Arrowz, Haarlem

Taal: Nederlands

ISBN: 9789490489311

Afmetingen: 21.5 x 13,8 x 1,8 cm

Gewicht: 370 gr

Oorspronkelijke titel: Raptureless (3rd edition)

269 op voorraad (kan nabesteld worden)

Product Description

INKIJKTEKST – klik hier!

Jonathan Welton (auteur)

De mythe ontkracht – de kerk ontketend

De eindtijdstress voorbij

Al generaties lang worden mensen bang gemaakt met de boodschap van een komende ‘grote verdrukking’ waaraan slechts door een ‘opname’ valt te ontkomen: het evangelie als ontsnappingsclausule. De grote populariteit van deze eindtijdvisie wekt de indruk dat dit een Bijbelse leerstelling is. Maar is dat wel zo?

Jezus zegt dat je een boom herkent aan zijn vrucht. Een echt Bijbelse leerstelling moet dus goede vrucht voortbrengen en dat is hier niet het geval. Deze visie veroorzaakt angst, passiviteit en een pessimistisch wereldbeeld, terwijl het juist onze roeping is om vol overtuiging te bouwen aan een betere wereld voor onze kinderen.

Opname of aanname? werpt nieuw licht op bekende ‘eindtijdteksten’ en ontkracht deze christelijke mythe. Het laat zien dat de grote verdrukking al heeft plaatsgevonden en dat het idee van een opname niet meer is dan een aanname. Een kerk die dit begrijpt, is de eindtijdstress voorbij en kan vol vertrouwen haar transformerende rol in de samenleving op zich nemen.

Jonathan Welton (DMin) is oprichter van de Welton Academy Supernatural Bible School en auteur van meer dan tien geloofsopbouwende en theologische titels. Als jonge charismatische theoloog met een passie voor het toerusten van de volgende generatie leiders is hij wereldwijd een veelgevraagd spreker. Hij geeft onderwijs over de meest uiteenlopende onderwerpen met een nadruk op de eenheid tussen Woord en Geest, waarbij hij de controverse niet schuwt. Jonathan en zijn vrouw Karen hebben twee dochters en wonen in Rochester, New York.

Extra informatie

Gewicht 0.370 kg
Afmetingen 21.5 × 13.8 × 1.8 cm