Met de ogen en oren open

 14,95

Verschenen: 20 december 2016

Paperback:  126 pagina’s

Uitgever: Arrowz, Haarlem

Taal: Nederlands

ISBN: 9789490489182

Afmetingen: 21,3 x 14,3 x 1,5 cm (oblong)

Gewicht: 363 gr.

Oorspronkelijke titel: Eyes that See and Ears that Hear

276 op voorraad (kan nabesteld worden)

Product Description

INKIJKTEKST – klik hier!

Jennifer Toledo (auteur), Bart den Heeten (illustrator)

Als gezin Gods stem ontdekken

Een ontdekkingstocht die je niet wilt missen

Er bestaat voor je gezin geen groter avontuur dan om samen te leren Gods stem te verstaan. God de Vader verlangt ernaar om jou en je kinderen te laten zien wie Hij echt is en hoe Hij wil helpen bij de vragen van alledag. Als je als gezin de tijd neemt om naar Hem te luisteren, zul je worden verrast door zijn liefdevolle betrokkenheid bij elk detail van jullie leven.

Met de ogen en oren open bevat helder onderwijs en leuke praktijkoefeningen voor zowel jongere als oudere kinderen. Daarnaast biedt het ouders belangrijke handvatten bij dit deel van de geloofsopvoeding. Als gezin Gods stem leren verstaan is een ontdekkingstocht die je niet wilt missen!

JENNIFER TOLEDO is directeur en oprichter van Global Children’s Movement en heeft duizenden kinderen in Afrika en Noord- en Zuid-Amerika training en onderwijs gegeven over het leven door de Geest. Ze is in Nederland vooral bekend vanwege haar baanbrekende boek Kinderen hebben geen kleinere Heilige Geest. Jennifer leidt samen met haar echtgenoot Jonatan de Expression58-gemeente in Los Angeles, Californië, waar ze ook wonen. Ze zijn de trotse ouders van Malaika, Josiah en Ruah.

 

Extra informatie

Gewicht 0.363 kg
Afmetingen 14.3 × 21.3 × 1.5 cm