In de voetsporen van T.L. Osborn

 9,95

Nieuwe bij Arrowz! 25 mei 2017 verschenen

Paperback:  144 pagina’s

Uitgever: Arrowz

Taal: Nederlands

ISBN: 9789490489366

Afmetingen: 17,0 x 12,0 x 0,9 mm

Gewicht: 129  gr

Oorspronkelijke titel: Miracle Working Faith

300 op voorraad (kan nabesteld worden)

Product Description

INKIJKTEKST – klik hier!

Tommy O’Dell (auteur), T.L. Osborn (aanbeveling), David de Vos (voorwoord)

Evangeliseren met tekenen en wonderen

Jij kunt het ook!

In het najaar van 1958 trok de Amerikaanse evangelist T.L. Osborn een ongekende menigte mensen naar het Malieveld in Den Haag. Honderdtwintigduizend Nederlanders waren afgekomen op een boodschap die nieuw was voor ons land: Jezus redt én geneest. Zijn vrijmoedige optreden ging gepaard met honderden genezingswonderen.

In de voetsporen van T.L. Osborn is het verhaal van zijn kleinzoon Tommy O’Dell, die na een radicale bekering besloot om bij zijn grootvader in de leer te gaan. Hij heeft inmiddels in meer dan tachtig landen genezingscampagnes gehouden en daarbij velen tot geloof zien komen. In dit boek maakt hij je deelgenoot van de ‘geheimen’ van T.L. Osborn, zodat ook jij kunt evangeliseren met tekenen en wonderen. Zoals T.L. Osborn altijd zei: ‘You can do it, too!’

TOMMY O’DELL heeft in de afgelopen dertig jaar het evangelie verkondigd aan miljoenen mensen in meer dan tachtig landen. Door zijn campagnes hebben hele menigten in vooral Afrika en Zuid-Amerika redding en genezing gevonden in Jezus Christus. Met zijn diepe bewogenheid voor de verloren, zieke en gebonden medemens lijkt hij op zijn grootvader T.L. Osborn, een van de grootste evangelisten van de twintigste eeuw. Tommy en zijn Nederlandse vrouw Liesbeth hebben vijf kinderen en vijf kleinkinderen en wonen in Tulsa, Oklahoma.

 

Extra informatie

Gewicht 0.129 kg
Afmetingen 17.0 × 12.0 × 0.9 cm