Help, ik ben een man

 15,95

INKIJKTEKST – klik hier!

Jan Pool (auteur), Wilkin van de Kamp (voorwoord)

Man-zijn vanuit Gods perspectief

‘Moet ik als man nu stoer zijn of juist soft?’ Vraag jij je dat ook wel eens af? Dan ben je niet de enige! Veel mannen worstelen met hun identiteit. Als je antwoordt wilt op vragen als: ‘Hoe zit ik nu eigenlijk in elkaar?’ en ‘Wat is Gods plan met mij als man?’, dan is dit boek echt iets voor jou. Een van de grootste uitdagingen voor de hedendaagse man is het herontdekken van zijn rol. Hoe kun je als man met daadkracht én gevoeligheid jouw unieke plek innemen in de wereld van je gezin, werk en samenleving?

JAN POOL spreekt al jaren op mannendagen en mannenconferenties en de onderwerpen die hij daar onderwijst, vind je in dit boek terug. Jan vertelt de dingen op zijn eigen openhartige manier en kwetsbare manier en schuwt ook een onderwerp als seksualiteit niet. Verder komen onderwerpen aan bod als: Wat maar jou uniek? Hoe kun je een gezonde mannelijke identiteit ontwikkelen? Waarom zijn mannen en vrouwen zo verschillend? Wat gebeurt er met je tijdens ontwikkelingsfasen als puberteit en midlifecrisis? Hoe combineer je de verschillende rollen die jij als man geacht wordt te vervullen? En wat is het effect van een hechte relatie met God in dit alles?

Help, ik ben een man is vooral voor mannen geschreven, maar zal ook vrouwen helpen begrijpen hoe echte mannen in elkaar zitten. Een opmerkelijke presentatie van een man naar Gods hart!

SKU: 9789490254155. Categorieën: , , , ,

Product Description

Heruitgave bij Arrowz wordt verwacht maart/april 2016

Paperback: 208 pagina’s

Uitgever:  Crosslight Media

Taal:  Nederlands

ISBN:  9789490254155

Afmetingen:  21,5  x 14,3 x 1,4 cm

Gewicht:  269 gr

 

Extra informatie

Gewicht 0.269 kg
Afmetingen 21.5 × 14.3 × 1.4 cm