Hartbewaking

 9,95

Nieuwe bij Arrowz! Verschijnt 1 september 2017

Paperback:  256 pagina’s

Uitgever: Arrowz

Taal: Nederlands

ISBN: 9789490489410

Afmetingen: 17 x 12 x 1,1 cm

Gewicht:  148 gr

293 op voorraad (kan nabesteld worden)

Product Description

Nieuwe bij Arrowz! Verschijnt 1 september 2017

INKIJKTEKST – klik hier!

Remco de Zwart (auteur), Jan Pool (voorwoord)

Bescherm de bron van je leven

Bewaak je kostbaarste bezit

We doen allerlei dingen om onszelf te beschermen. We sluiten verzekeringen af, doen onze autogordel om en letten op wat we eten. Toch vergeten we vaak ons kostbaarste bezit: ons hart. Volgens de Bijbel is je hart de bron van je leven. Je hart niet bewaken is dus vragen om problemen.

In Hartbewaking laat de auteur zien hoe je je hart bewaakt tegen schadelijke invloeden en verkeerde keuzes. Heel open deelt hij niet alleen over zijn successen, maar ook over de momenten waarop hij het heeft gemist. Zijn radicale boodschap maakt je bewust van je kwetsbaarheid en helpt je om je kostbaarste bezit te bewaken.

Van alles waarover je waakt, waak vooral over je hart, het is de bron van je leven.

– Spreuken 4:23

REMCO DE ZWART is spreker, rapper en voorganger van ParkCity Church in Heerlen. Het is zijn grote passie om mensen te helpen de wedloop van hun leven te lopen en de prijs te winnen. Met zijn bediening Start2Finish helpt hij mensen te starten én finishen met Jezus, en onderweg volledig te worden wie ze zijn in Hem. Remco en zijn vrouw Mireille zijn de trotse ouders van Nyomi, Phebe en Joshua. Ze wonen in Brunssum, Zuid-Limburg.

Extra informatie

Gewicht 0.148 kg
Afmetingen 17 × 12 × 1.1 cm