God in ons midden

 19,95

Nieuwe bij Meer, imprint van Arrowz! Verschijnt 25 mei 2017.

Paperback:  328 pagina’s

Uitgever: Meer, Haarlem (imprint van Arrowz)

Taal: Nederlands

ISBN: 9789492726001

Afmetingen: 21,0 x 13,8 x 1,8 cm

Gewicht: 368 gr

Oorspronkelijke titel: Practicing the Power

294 op voorraad (kan nabesteld worden)

Product Description

INKIJKTEKST – klik hier!

BOEKTRAILER – klik hier!

Sam Storms (auteur), Hans Maat (voorwoord), Gerrit Vreugdenhil (voorwoord)

De gaven van de Geest in de praktijk

Als de Geest de ruimte krijgt … 

Wat doe je als je verlangt naar meer van de Geest, maar een afkeer hebt van een verkeerd gebruik van de Geestesgaven? Hoe maak je ruimte voor de gaven zonder in te leveren op je trouw aan de Bijbel? De auteur, zelf calvinistisch predikant, bespreekt deze aarzelingen en legt vervolgens overtuigend uit hoe je de gaven gezond en effectief in de praktijk laat functioneren. Aan de hand van duidelijke Bijbeluitleg en allerlei praktijkvoorbeelden ontdek je hoe je in de eredienst, de huiskring en je privéleven ruimte creëert voor de Heilige Geest met al zijn werkingen, uitingen en gaven.

De gaven van de Geest zijn ook echt ‘gaven’: geschenken van God aan de gemeente. Hij wil graag geven en dit boek laat zien hoe we kunnen ontvangen. Als de Geest zo de ruimte krijgt, zullen zowel gelovigen als buitenstaanders verbaasd concluderen dat God werkelijk in ons midden is.

SAM STORMS (ThM, PhD) is de oprichter van Enjoying God Ministries en senior pastor van Bridgeway Church in Oklahoma City, Oklahoma. Sam heeft meer dan twintig titels op zijn naam staan en is een populair blogger. Ook is hij een veelgevraagd spreker in kerken en op conferenties in de Verenigde Staten en daarbuiten. Hij is bestuurslid van The Gospel Coalition en noemt zichzelf ‘charismatisch calvinist’. Hij is een hartstochtelijk pleitbezorger van een kerk die de soevereiniteit van God belichaamt door de Schrift als hoogste gezag te erkennen én door de Heilige Geest de volle ruimte te geven om zijn gaven uit te delen zoals Hij wil. Sam en zijn vrouw Ann wonen in Edmond, Oklahoma. Ze hebben twee kinderen en vier kleinkinderen.

Extra informatie

Gewicht 0.368 kg
Afmetingen 21.5 × 13.8 × 1.8 cm