Dromen en visioenen

 17,95

Nieuwe bij Arrowz! Verschijnt 2 november 2016

Paperback:  280 pagina’s

Uitgever: Arrowz, Haarlem

Taal: Nederlands

ISBN: 9789490489342

Afmetingen: 21,5 x 14,0 x 1,8 cm

Gewicht:  ca. 340 gr

Oorspronkelijke titel: Dreams and Visions

 

280 op voorraad (kan nabesteld worden)

Product Description

INKIJKTEKST – klik hier!

BOEKTRAILER – klik hier!

Tom Doyle (auteur), Greg Webster (auteur)

Maakt Jezus de moslimwereld wakker?

Een stille revolutie

Wat zou jij doen als je moslim was en Jezus in een droom aan je verscheen? Als je in een visioen zijn diepe liefde en vrede ervoer en Hij je uitnodigde om Hem te volgen? Zou je in Hem gaan geloven? Zou je Hem je hele leven toevertrouwen? Zelfs als je dat met de dood zou moeten bekopen?

Dit boek bevat een bijzondere verzameling verhalen van moslims in het Midden-Oosten die getuigen van een droom of visioen waarin Jezus aan hen verscheen. Die verschijningen waren zo krachtig dat deze mannen en vrouwen de islam verlieten en Jezus als hun Redder aannamen. Wie in deze landen besluit om christen te worden, is zijn leven daarna niet meer zeker. Deze ex-moslims laten zich echter door niets of niemand afschrikken.

Ga mee op reis naar het hart van deze onrustige regio, waar moslims op grote schaal tot geloof komen. Wereldwijd gezien groeit het christendom zelfs het snelst in Iran. Er is een stille revolutie gaande waarover je in de media nauwelijks hoort: Jezus maakt de moslimwereld wakker en Hij doet dit met dromen en visioenen.

Ik ben gevonden door hen die Mij niet zochten, Ik heb Mij geopenbaard aan hen die naar Mij niet vroegen.

– Romeinen 10:20

TOM DOYLE is coördinator voor de regio Midden-Oosten/Centraal-Azië bij e3 Partners. In de elf jaar waarin hij als fulltime zendeling in deze regio werkte, heeft hij een groot aantal ex-moslims ontmoet die Jezus voor het eerst hadden leren kennen in een droom of visioen. Hij en zijn vrouw JoAnn hebben zes kinderen en wonen in Monument, Colorado.

 

Extra informatie

Gewicht 0.340 kg
Afmetingen 21.5 × 14.0 × 1.8 cm