Doorbraak in genezing

 14,95

Nieuw bij Arrowz! Verschijningsdatum: 14 maart 2018

 

Paperback:  216 pagina’s

Uitgever: Arrowz,Haarlem

Taal: Nedelrlands

ISBN: 9789490489441

Afmetingen: 21,5 x 13,8 x 1,2 cm

Gewicht:  239 gr

Oorspronkelijke titel: The Healing Breakthrough

Kortingscode: DOORBRAAK (voer in bij Apply Coupon).

293 op voorraad (kan nabesteld worden)

Product Description

INKIJKTEKST – klik hier!

Randy Clark (auteur), Bill Johnson (voorwoord), Martin Koornstra (voorwoord)

Schep een geloofsklimaat voor genezing

Genezing hoeft geen uitzondering te zijn 

Lichamelijke gezondheid is niet alleen een basisbehoefte, maar ook Gods wil voor ieder mens. Dat zien we aan Jezus, die nooit weigerde iemand te genezen en ons de opdracht ‘genees de zieken’ gaf. In dit boek ontdek je hoe God jou wil gebruiken in de genezingsbediening.

Misschien heb je al voor mensen gebeden, maar bleef resultaat uit. De auteur erkent dat genezing soms ongrijpbaar is, maar spoort je aan om de moed niet te verliezen. Met pastorale wijsheid neemt hij je mee naar de kern van dit belangrijke thema. Eerst rekent hij zorgvuldig af met ideeën die genezing in de weg staan. Daarna beschrijft hij aan de hand van de Bijbel en zijn jarenlange ervaring de factoren die de kans op genezing vergroten. Doorbraak in genezing laat je zien dat iedereen een geloofsklimaat kan scheppen waarin genezing geen uitzondering is.

Randy Clark (MDiv, DMin) is de oprichter van Global Awakening, een interkerkelijke organisatie die zich richt op onderwijs, genezing en het overdragen van zalving. Hij is een gepromoveerd theoloog en internationaal veelgevraagd spreker. Door zijn bediening heef hij een sleutelrol gespeeld in de levens van velen, onder wie veel leiders die op dit moment krachtig worden gebruikt door God. Randy en zijn vrouw DeAnne wonen in Mechanicsburg, Pennsylvania en zijn de gelukkige (groot)ouders van vier kinderen en vijf kleinkinderen.

Extra informatie

Gewicht 0.239 kg
Afmetingen 21.5 × 13.8 × 1.2 cm