De vrolijke voorbidder

 14,95

Paperback:  192 pagina’s

Uitgever: Arrowz

Taal: Nederlands

ISBN: 9789490489212

Afmetingen: 21,5 x 14,0 x 1,5 cm

Gewicht:  246 gr

Oorspronkelijke titel: The Happy Intercessor

284 op voorraad (kan nabesteld worden)

Product Description

INKIJKTEKST – klik hier!

Beni Johnson (auteur), Bill Johnson (voorwoord), Arleen Westerhof (voorwoord)

Bidden vanuit het hart van de Vader

Echte voorbede is puur plezier

Bidden voor anderen is voor veel christenen niet meer dan het plichtsgetrouw afwerken van een lijstje. Maar het kan ook anders. Wie relatie boven resultaat stelt en met de Vader leert meebewegen, ontdekt dat voorbede bedoeld is als een onuitputtelijke bron van leven en blijdschap. Het persoonlijke verhaal van de auteur voert je rechtstreeks naar het hart van de Vader, het enige startpunt van voorbede met plezier en impact.

Ook is de boodschap van De vrolijke voorbidder het antwoord op hooggevoeligheid, die ervoor zorgt dat je je de noden van anderen erg aantrekt. Je leert hoe je de lasten die je voelt, kunt loslaten en toevertrouwen aan de Vader. Hooggevoeligheid helpt je dan juist om de gepassioneerde voorbidder te worden naar wie de Vader zoekt.

Beni Johnson leidt samen met haar echtgenoot, Bill Johnson, Bethel Church in Redding, Californië. Daarnaast helpen zij een groeiend aantal gemeenten die zich in hun verlangen naar opwekking met elkaar verbonden hebben. Beni geeft leiding aan de voorbidders in haar gemeente en aan het Bethel Prayer House. Haar onderwijs over voorbede laat zien dat iedereen tot een diepe, persoonlijke omgang met God kan komen. Bill en Beni hebben drie kinderen en negen kleinkinderen.

Extra informatie

Gewicht 0.246 kg
Afmetingen 21.5 × 14.0 × 1.5 cm