De kerk: Gods meesterwerk

 14,95

Nieuw van Arrowz! Verschenen op 10 mei 2017

Paperback:  224 pagina’s

Uitgever: Arrowz, Haarlem

Taal: Nederlands

ISBN: 9789490489458

Afmetingen: 21,5 x 13,8 x 1,2 cm

Gewicht:  ca. 242 gr.

264 op voorraad (kan nabesteld worden)

Product Description

Nieuw van Arrowz! Verschenen op 10 mei 2017

INKIJKTEKST – klik hier! 

Jan Pool  (auteur), Hans Maat (voorwoord)

Twaalf tijdloze kernwaarden

Terug naar het oorspronkelijke ontwerp

Bij het lezen van de titel De kerk: Gods meesterwerk denk je misschien: Gods meesterwerk? Ik zie vooral een heleboel mensenwerk. De invloed van de kerk neemt alleen maar af en Gods hand is er nauwelijks in te ontdekken!

De statistieken schetsen inderdaad een somber beeld, maar de kille cijfers hebben niet het laatste woord. Er is hoop voor de kerk van Nederland! De auteur laat zien dat God het tij zal keren als wij zijn oorspronkelijke ontwerp voor de lokale kerk weer omarmen. Het antwoord is niet een nieuw kerkmodel, maar twaalf tijdloze kernwaarden die een kerk springlevend maken.

God wil ons land transformeren en zijn ideale instrument voor deze grote verandering is de lokale kerk. Als we terugkeren naar het oorspronkelijke ontwerp, dan worden we opnieuw ‘het licht van de wereld’ (Mat. 5:14) dat alle duisternis verdrijft.

Jan Pool spreker, mentor, schrijver en leider van Heartlink, een netwerk van leiders met het motto ‘verbonden met Gods hart vinden mensen elkaar’. Na 21 jaar senior voorganger van Shelter Haarlem te zijn geweest, richt Jan zich nu fulltime op zijn landelijke bediening om mensen te inspireren om God te zoeken en heel dicht bij Hem te blijven. Jan en zijn vrouw Marijke zijn de trotse (groot)ouders van vier kinderen en vier kleinkinderen en wonen in de regio Haarlem.

Extra informatie

Gewicht 0.242 kg
Afmetingen 21.5 × 13.8 × 1.2 cm